Én vase - mange muligheter

Én vase - mange muligheter

Planter og blomster er med på å forvandle et hus til et hjem- og vi får aldri nok! Men like viktig er det å ha vaser å sette avskårne blomster i. Hvorfor ikke velge noen vakre vaser du kan både leke deg med og trives med i mange år? Her har vi satt sammen noen av våre ulike vaser- hver med sitt særpreg og personlighet- akkurat som deg og ditt eget hjem.

Å investere i en vase du virkelig faller for, er sjelden feil. Ble du inspirert og ikke helt klarer å få den ut av hodet, vil det mest sannsynlig bli en av de tingene du blir mest glad i og fornøyd med over tid. Husk også på at med en vakker vase kan du alltid variere hvordan du bruker den. Det er derfor vi kaller noen vaser for statement vaser- de er rett og slett så vakre og spesielle i seg selv, at de kan stå helt alene og pynte opp rommet. De blir et dekor element og et blikkfang på grunn av utforming, design, linjer, mønster og farger! 

Selvfølgelig er det alltid ekstra hyggelig med avskårne blomster. Det gir liv til rommet og kan tilføre mye- så unn deg å kjøpe noen friske blomster du virkelig elsker en gang iblant! Da vil du sette enda større pris på vasen din. Det som også er spennende med vaser er alt du kan variere utrolig mye. Bruk friske blomster, store blader, grener eller andre ting du finner i naturen for å endre stil og uttrykk.