Våre egne skinnvesker fra Italia

Våre egne skinnvesker fra Italia

Det har lenge vært en drøm å kunne designe egne skinnvesker og jobbe med produsenter i Italia. Nå er vi endelig i gang! Det å utarbeide en egen kolleksjon av vesker, tilpasset en travel hverdag som inneholder alt fra jobb, møter, middager og det livet ellers måtte by på, er veldig spennende.
I vår første kolleksjon av egne Frimino vesker vil du finne jobbveske, totebag, håndveske og skulderveske. Tro mot konseptet vårt om kun å jobbe med 100% kvaliteter, er denne produksjonen intet unntak. Etter å ha besøkt flere mulige produsenter, har vi funnet dyktige samarbeidspartnere som bygger på lang familietradisjon, detaljert håndverk, de beste råvarene og stolthet i faget sitt. Dette gjør oss trygge på at norsk design og italiensk produksjon gir det resultatet vi ønsker oss.
Kolleksjonen har et gjennomgående klassisk preg, med noen tilførte spennende detaljer og funksjonaliteter. Dette er vesker som er enkle å bruke i hverdagen, med solide, gode håndtak og bærestropper. De er også godt utstyrt med lommer og rom som gir plass til det du måtte trenge å ha med deg. Skinnet er behandlet på en slik måte at den har en blankere look, noe som gir et enda mer sofistikert preg på designet av vesken. Fargene er valgt ut med tanke på en klassisk basis garderobe, slik at du lett finner en veske for deg som du vil trives med i mange år, uavhengig av motebildet. Våre vesker er designet for å vare - og det aller beste med god skinnkvalitet er at den blir bare finere og finere etterhvert som tiden går! Derfor er en skinnveske en god investering.
Vi håper du liker kolleksjonen og finner din nye veske🤎